Jubileumactiviteit 100 jaar PVSJ

Beste leden en ouders, 

U hebt het misschien al horen waaien: onze “broers” van de jongensscouts, de Padvinders van Sint-Joris, vieren dit jaar het honderdjarig bestaan van hun groep. Ze laten dit niet zomaar voorbij gaan natuurlijk en organiseren een heus feestweekend waar ook wij op zijn uitgenodigd!

Op zaterdagmiddag 30 april 2022 organiseren ze voor alle jeugdbewegingen in en rond Izegem een gigantisch spel. Deze activiteit gaat door van 14u tot 16u30 op het Provinciaal Domein Wallemote te Izegem. Om iedereen een zo leuk mogelijke namiddag te laten beleven en om te zorgen dat de leden niets zouden te kort komen, vragen ze €3 bijdrage per deelnemend lid. Gelieve dit op de dag zelf cash mee te geven met uw zoon/dochter.

We spreken af om 13u50 aan de parking bij Wallemote (Kokelarestraat 87, 8870 Izegem) om met onze groep te verzamelen zodat het spel tijdig kan gestart worden. Om 16u30 kunt u uw zoon/dochter op dezelfde plek weer ophalen.

Om de dag zo goed mogelijk te organiseren, vragen ze om een concreet aantal deelnemers door te geven. Vandaar hebben wij een inschrijvingslink geopend voor onze leden, die uiterlijk tegen  vrijdag 15 april dient ingevuld te worden. https://forms.gle/FYautZqHH4r3U46k8 

We zijn ervan overtuigd dat het een fantastische dag zal worden en hopen op een enthousiaste opkomst. Zo kunnen we samen het verjaardagsfeest van de Padvinders vieren!

Stevige linker,

Leiding Scouts & Gidsen Sint-Joris Izegem

Door Sophie Denys

role = administrator sections = Kapoenen Jin types = Leiding Webmaster